hero-image
hero-image

Go mobile

Billettoa käyttämällä sinun ei enää koskaan tarvitse tulostaa lippuja. Löydä tapahtumia ja jaa niitä helposti ystäviesi kanssa.

app-store google-play

Miksi valita Billetto?

Yksinkertainen sovellus tapahtumalippuihin ja hallintaan

family
Yksinkertainen sovellus tapahtumalippuihin ja hallintaan

Pysy ajan tasalla alueesi tapahtumista. Jos et ole itse tapahtumassa paikan päällä, sovellus toimii yksityisenä oppaanasi antamalla viimeisimmät päivitykset ja kertomalla minne ystäväsi ovat seuraavaksi menossa.

communication
Paranna live-kokemustasi

Billetto on parhaimmillaan tapahtumien aikana. Sen lisäksi, että voit seurata lippujasi ja auttaa sinua sujuvasti oven läpi, sovellus varmistaa, että saat kaiken irti tapahtumastasi.

management
Hallitse tapahtumiasi liikkeellä

Vaihda Event Managerille, kun luot oman tapahtuman Billettossa. Käytä sovellusta myydä lippuja ovelta, skannaat vieraat ja seuraamaan lippujen myyntiä kaikissa paikan sisäänkäynnissä.

Tapahtumien järjestäjille

Skannaa lippusi tapahtumaan

Käytä sovellusta skannaamaan ihmisiä tapahtumaan. Se on helpoin tapahtumienhallintatyökalu. Synkronoi useita puhelimia skannata lippuja useista paikoista. Billetto-sovellus pitää välilehdet lipunmyynnissä, live-tilastossa ja auttaa sinua saamaan asiakkaat nopeammin välttämään jonotusta.

Lipun ostaja

Tutustu uusiin kokemuksiin

Käytä sovellusta etsimään uusia kokemuksia kaupungista, varaa lippuja matkalla ja näyttää lippusi ovella.

mobile

Käytä sovellusta etsimään uusia kokemuksia ympärilläsi. Käytä suodatinta, kun haluat etsiä luokkaa, aikaa, sijaintia tai tiettyä tapahtuman järjestäjää.

Etkö ole varma, oletko valmis ostamaan lipun tapahtumaan? Tallenna se myöhemmin sovellukseen. Noudata suosikkitapahtumien järjestäjiä pysyäkseen ajan tasalla uusista tapahtumista.

Osta liput suoraan sovelluksesta. Tallenna korttisi tiedot yhdellä napsautuksella maksettavaksi tulevaisuudessa - lippuja ei ole koskaan ollut helpompi ostaa Billettolla.

Tallenna puut ja pidä lippusi taskussa. Kun ostat lipun tai tietokoneellesi, se tallennetaan automaattisesti lippuprofiiliin - kaikki valmis tarkastettavaksi tapahtumassa.

dashboard-image

Tapahtumien järjestäjille

Live-päivitykset kaikissa laitteissa

Kun tapahtuma on elävä, voit seurata kaikkien organisaattoriprofiiliin liitettyjen laitteiden tilastoja: ihmiset, jotka skannataan / poistuvat paikasta ja online / ovi-myynnistä.

Luo tapahtuma nyt