hero-image
hero-image

Go mobile

Billettoa käyttämällä sinun ei enää koskaan tarvitse tulostaa lippuja. Löydä tapahtumia ja jaa niitä helposti ystäviesi kanssa.

app-store google-play

Uusi ominaisuus

Event Match

Älä koskaan unohda tapahtumaa uudelleen! Hanki räätälöityjä tapahtumasuosituksia sovelluksesta. Pyyhkäise vasemmalle toisin kuin tapahtuma ja pyyhkäise oikealle tykätäksesi ja tallenna tapahtuma myöhempää käyttöä varten. Mitä enemmän pyyhkäisit, sitä parempia suosituksia saat.

Miksi valita Billetto?

Yksinkertainen sovellus tapahtumalippuja ja hallintaa varten

family
Yksinkertainen sovellus tapahtumalippuja ja hallintaa varten

Pysy ajan tasalla alueesi tapahtumista. Jos et ole itse tapahtumassa paikan päällä, sovellus toimii yksityisenä oppaanasi antamalla viimeisimmät päivitykset ja kertomalla minne ystäväsi ovat seuraavaksi menossa.

communication
Paranna live-kokemustasi

Billetto on parhaimmillaan tapahtumien aikana. Sen lisäksi, että voit seurata lippujasi ja auttaa sinua sujuvasti oven läpi, sovellus varmistaa, että saat kaiken irti tapahtumastasi.

management
Hallitse tapahtumiasi kun olet liikkeellä

Vaihda Tapahtumajärjestäjäksi, kun luot oman tapahtuman Billettossa. Käytä sovellusta myydäksesi lippuja ovella, skannaaksesi vieraat ja seurataksesi lippujen myyntiä kaikilla paikan sisäänkäynneillä.

Tapahtumien järjestäjille

Skannaa lippuja tapahtumaasi

Käytä sovellusta skannaamaan ihmisiä tapahtumaan. Se on helpoin tapahtumien hallintatyökalu. Synkronoi useita puhelimia skannaamaan lippuja useista paikoista. Billetto-sovellus pitää välilehdet lipunmyynnissä, live-tilastossa ja auttaa sinua saamaan asiakkaat nopeammin välttämään jonotusta.

Lipun ostajille

Tutustu uusiin kokemuksiin

Käytä sovellusta etsimään uusia kokemuksia kaupungista, varaa lippuja matkalla ja näyttää lippusi ovella.

mobile

Käytä sovellusta etsiäksesi uusia kokemuksia ympärilläsi. Käytä suodatinta, kun haluat etsiä luokkaa, aikaa, sijaintia tai tiettyä tapahtuman järjestäjää.

Etkö ole varma, oletko valmis ostamaan lipun tapahtumaan? Tallenna se sovellukseen myöhempää käyttöä varten. Seuraa suosikkitapahtumien järjestäjiä pysyäksesi ajan tasalla uusista tapahtumista.

Osta liput suoraan sovelluksesta. Tallenna korttisi tiedot yhdellä napautuksen maksua varten tulevaisuudessa - lippuja ei ole koskaan ollut helpompi ostaa Billettolla.

Säästä puut ja pidä lippusi taskussa. Kun ostat lipun tai tallennat tietokoneellesi, se tallennetaan automaattisesti lippuprofiiliin - kaikki valmiina tarkastettavaksi tapahtumassa.

dashboard-image

Tapahtumien järjestäjille

Live-päivitykset kaikissa laitteissa

Kun tapahtuma on käynnissää, voit seurata kaikkien järjestysprofiiliin liitettyjen laitteiden tilastoja: ihmiset, jotka skannataan / poistuvat paikasta ja jotka ovat online / ovimyyntiä.

Luo tapahtuma nyt
App Store Google Play