Näin myyt liput verkossa

Näin myyt liput verkossa

Myy tapahtumalippujani

Myy tapahtumalippuja

Onko seuraava mahtava tapahtuma suunnitteilla? Hyvä homma! Haluat ehkä myös myydä tapahtumaasi lippuja netissä. Aina paranee! Ydinkysymys on: Kuinka verkkolipunmyynti onnistuu?


Billetton avulla lippujen myynti käy helposti ja nopeasti. Myynti pääsee käyntiin muutamassa minuutissa. Mikä parasta, se ei maksa sinulle penniäkään.


Oletko valmis? Katso, kuinka tapahtumasi lippujen verkkomyynti tapahtuu. Helppoa kuin mikä...

1. Lisää tapahtumasi perustiedot

Näin myyt lippuja verkossa. Tapahtuman perustiedot.


Ensin perusasiat. Mikä on tapahtuman nimi? Milloin ja missä se järjestetään? Kuvaile, mutta pidä teksti lyhyenä. Lukijoiden tarkkaavaisuus on rajallinen.

2. Valitse liput

Näin myyt lippuja verkossa. Tapahtumalipputyypit.


Nyt voit valita ne lipputyypit, joita haluat tapahtumaan tarjota. Tässä pikakatsaus:

  • Maksullinen lippu : Tässä tuttu lipputyyppien "vanilja". Asiakkaat saavat lippunsa PDF-tiedostoina tai suoraan ilmaisen Billetto-sovelluksen kautta. Asiakkaiden tiedot siirtyvät vieraslistaasi.
  • Lahjoitus : Anna asiakkaillesi mahdollisuus lahjoittaa haluamansa veroinen summa.
  • Ilmoittautuminen : Näin asiakkaasi pääsevät ilmoittautumaan mukaan tapahtumaan ilman erityistä lippua. Hyvä keino kartoittaa kiinnostusta tai luoda jonotuslista.
  • Ilmaislippu : Asiakkaasi ei maksa mitään, ja saa lipun joko Billetto-sovellukseen tai tulostettavaksi.
  • Kuponki : Voit myydä esimerkiksi ruoka- ja juomakuponkeja, jotka asiakkaasi pääsevät lunastamaan tapahtuman aikana.
  • Tuotteet : Myy T-paitoja, rintamerkkejä tai mitä tahansa tapahtumaan liittyen. Kerro asiakkaille, mistä he voivat hakea tuotteensa, kun ne ovat valmiit.
  • Nouto lipputiskiltä : Etkö halua Billetton luovan lippuja? Sopii hyvin. Myy lippusi tapahtumaasi verkossa ja kerro asiakkaille, mistä he voivat noutaa omansa fyysisesti.

Voit valita, montako kunkin tyypin lippua haluat myydä, ja mihin hintaan. Ja jep, voit myydä niin monta erilaista lippua yhteen ja samaan tapahtumaan kuin haluat.

3. Valitse vangitseva kuva

Näin myyt lippuja verkossa. Tapahtuman kuva.


Kuva kertoo enemmäin kuin tuhat sanaa. Tämä on totta etenkin netissä. Valitse sopiva katseenkääntävä kuva tapahtumaasi varten. Jos tunnet lahjakkaita graafisia suunnittelijoita, pyydä heitä luomaan uniikki, vahva visuaalinen ilme tapahtumallesi.


Jos et, ei hätää. Netistä löytyy paljon sivustoja, joilta voit ladata upeita kuvia ilmaiseksi. Lukaise artikkelimme, joka opastaa sinut yhdeksälle sivustolle, joilta löydät ilmaisia, korkealaatuisia kuvia.


Siinä se! Olet nyt valmis myymään lippuja tapahtumaasi verkossa – sinun tulee vain jakaa tapahtuma muiden kanssa.

Koitetaanko?

Oletko valmis aloittamaan lipunmyynnin? Myynti pääsee käyntiin muutaman minuutin sisällä.


Aloita lipunmyynti