Ystävänpäivätapahtuman markkinointi

Helppoa, nopeaa ja ilmaista.

Markkinoi tapahtumaani nyt

Markkinoi ystävänpäivätapahtumaa Billetton avulla

Onko suunnitteilla ystävänpäivätapahtuma? Etsitkö tapaa markkinoida sitä? Voimme auttaa. Luo mahtava tapahtumasivu muutamalla klikkauksella. Markkinoi tapahtumaa aktiiviselle yhteisöllemme, johon kuuluu yli 500 000 vuosittaista lipunostajaa. Ota Billetto käyttöön, ja...

  • Erotu joukosta omilla, käden käänteessä valmistuvilla ystävänpäiväjuhlillasi.
  • Markkinoi sivuasi - se on tehty jakamiseen ja näyttää hyvältä millä tahansa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.
  • Lisää sivusi Billetton tulevien tapahtumien listalle.
  • Myy lippuja, rekisteröi vieraita, tarjoa kuponkeja tai ota vastaan lahjoituksia.
  • Hae live-tilastoja lipunmyynnistä, vieraslukemista ja muusta.

Järjestitpä pariskunnille suunnattua tanssitapahtumaa tai speed-datingia sinkuille, me hoidamme homman. Olemme auttaneet yli 30 000 tapahtumanjärjestäjää markkinoimaan niin pieniä kuin suuriakin tapahtumia. Olet hyvissä käsissä.


Etkö tiedä, mistä aloittaa? Lue täältä, kuinka pomminvarma tapahtumasivu luodaan ja kuinka tapahtuman markkinointi käy ilmaiseksi.


Ystävänpäivätapahtumasi sivu valmistuu viidessä minuutissa. Oletko valmis?

Näin se toimii

1. Tapahtuman luonti

Luo kaunis tapahtumasivu alle 10 minuutissa. Voit valita ilmaiset tai maksulliset liput, kupongit, tuotteet ja paljon muuta.

2. Lipunmyynti

Jaa linkki tapahtumasivullesi tai upota se suoraan kotisivuillesi lipunmyyntiä varten. Maksu käy kaikilla tunnetuilla luottokorteilla.

3. Maksun saanti

Syötä pankkitietosi. Alamme käsitellä lipputuloja 3-5 päivää tapahtumasi päättymisen jälkeen.


Ei aloitusmaksuja. Ei kuukausiveloitusta. Ikinä.

Billetton käyttö ei maksa sinulle mitään. Me saamme korvauksemme pienestä varausmaksusta.
Sinä päätät, kuuluuko varausmaksu sinulle vai vieraillesi. Tältä se näyttää:

Näin tapahtumastasi tulee menestys

Helppo luoda

Koodaus- tai IT-taitoja ei tarvita. Intuitiivinen liitäntä varmistaa, että voit luoda, muokata, julkaista ja hallita tapahtumaasi vain muutamalla klikkauksella.

Helppo mainostaa

Jaa tapahtumasi sosiaalisessa mediassa tai upota lipunmyyntipainike suoraan omille sivuillesi. Anna Billetto-yhteisön löytää tapahtuma.

Helppo myydä

Lisää mikä vain lipputyyppi – ilmainen, maksullinen, kuponki, tuote tai jokin muu. Me pidämme huolen maksutapahtumista ja hyväksymme kaikki tunnetut luottokortit.

Helppo seurata

Seuraa lipunmyyntiä live-ajassa. Voit halutessasi saada päivittäiset raportit sähköpostiisi. Lisää tietoa yleisöstäsi saat Google Analyticsin tai Facebook Pixelin avulla.Katso kaikki ominaisuudet

Useita lipputyyppejä

Voit myydä maksullisia lippuja, tuotteita ja ruokakuponkeja. Voit myös ottaa vastaan lahjoituksia, tarjota ilmaislippuja tai vain seurata mukaan ilmoittautuneiden vieraiden määrää. Voit myös myydä lippuja ennakkoon, jotka voi sitten noutaa paikan päältä.

Kaikki tapahtumat yhdessä paikassa

Kaikki tapahtumasi listataan yhden Billetto-profiilin alle. Näytä lista tulevista tapahtumistasi muilla sivuilla erityisen widgetin avulla.

Useita luottokortteja

Lippujen maksaminen on vieraillesi helppoa: Maksuvälineinä käyvät Visa, MasterCard, Maestro, American Express ja JCB.

Tapahtumasivun tyyli

Varmista, että tapahtumasivusi erottuu joukosta lisäämällä videoita, kuvia ja linkkejä sekä formatoimalla tekstiä.

Optimoitu älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille

Tapahtumasivusi pääsee oikeuksiinsa niin älypuhelimen kuin tabletin tai tietokoneenkin ruudulla. Lippujen osto, lahjoittaminen sekä mukaan ilmoittautuminen onnistuvat helposti kaikilla laitteilla.

Julkiset tai yksityiset tapahtumat.

Etkö halua tapahtumaasi julkisuuteen? Saat pitää sen yksityisenä yhdellä klikkauksella. Voit myös pitää liput salassa ja jakaa sisäänpääsykoodin vain harvojen valittujen kanssa.

Joustava osallistujamäärä

Onko tilaa rajatusti? Voit rajoittaa myynnissä olevien lippujen tai tarjolla olevien vieraspaikkojen määrää. Näin varmistat, ettei tapahtumasi päädy ylibuukatuksi.

Lippujen luominen

Voit luoda haluamasi määrän tulostettavia lippuja offline-myyntiä varten. Saat ne sähköpostiisi PDF-muodossa.

Ilmainen mobiilisovellus

Pysy digitaalimaailmassa. Ilmaisen sovelluksemme avulla skannaat liput ovella ja pystyt helposti tarkkailemaan vieraiden ja myytyjen lippujen määrää.

Luotettava tuki

Tarvitseko apua, onko kysyttävää? Selaa laajaa FAQ:osiotamme tai ota yhteyttä asiakastukeen sähköpostitse tai puhelimitse.

Lisää osallistujatietoja

Kerää vierailtasi lisätietoja – kuten ruokavalinnoista – lisäämällä erityiskenttiä tapahtumajulkaisuun.

Helposti siirrettävät vieraslistat

Haluatko tulostaa vieraslistan ja käyttää sitä ovella? Voit muuntaa vierastiedot PDF-, CSV- tai XLS-muotoon (sopii käytettäväksi Attendiumin kanssa).

Myynnin seuraaminen live-ajassa

Lipunmyynti ja vieraiden tiedot päivittyvät live-ajassa. Näet tiedot Billetton sivuilla tai sähköpostiisi lähetettävästä päivittäisestä raportista.

Google Analytics -data

Integroi tapahtumasi Google Analyticsiin, ja opit vieraistasi enemmän – saat tietoa heidän demografiastaan sekä siitä, miltä kanavailta he ovat löytäneet tapahtumasivullesi.

Facebook Pixel -data

Integroi tapahtumasi Facebook Pixeliin saadaksesi yleisöstäsi lisätietoja. Voit myös luoda kohdistettuja kampanjoita vierastietojen perusteella.

30 000+ tyytyväistä tapahtumanjärjestäjää


Olemme auttaneet yli 30 000 järjestäjää mainostamaan tapahtuumaansa – joogaopettajista indiebändeihin ja suuriin festivaaleihin.

"Kaksi peukkua pystyyn"

Taatusti hieno järjestelmä niin asiakasta kuin järjestäjääkin ajatellen. Kaksi peukkua pystyyn. Billetton yhdistelmä mahtavaa asiakaspalvelua ja huippulaatuista teknistä tukea muodostui korvaamattomaksi tapahtumamme menestyksen suhteen.


Ross Allmark, Head of events
Vice UK

"Ystävällinen ja luotettava"

Billetto on hieno väylä lipunmyyntiin. Olemme käyttäneet sitä aiempien tapahtumiemme yhteydessä, ja palvelun vuoksi teemme näin tulevaisuudessakin. Ystävällistä, luotettavaa, avointa... Mitä muuta voi toivoa?Sofar Sounds Staff
Sofar Sounds

"Loistavaa palvelua"

Billetto on arvokas lipunmyyntikumppani. Palvelu on loistavaa, ja tämän lisäksi sen takana on tiimi, joka kunnioittaa, ymmärtää ja on kiinnostunut kaikesta, mitä teemme.Ryan Stanier
The Other Art Fair

Oletko valmis kokeilemaan? Se on ilmaista.