Yksinkertainen muotoilu

Pyydämme palautetta sekä lipun ostajilta että järjestäjiltä sen varmistamiseksi, että Billetton käyttö on mahdollisimman helppoa. Pääset välittömästi tapahtumien suunnitteluun olennaisilta osiltaan heti kirjautumisen yhteydessä. Yksinkertaisen tapahtuman luominen kestää vain 5 minuuttia. Paranna sitä edelleen kattavalla luettelolla lisäominaisuuksista. Tarjoamme yhden helpoimmista lipunmyynneistä. Osallistujat ovat vain 3 askeleen päässä ostosta. Ei pitkiä hakemuslomakkeita. Ei turhautuneita asiakkaita.

Luo tapahtuma nyt

Paljon ominaisuuksia

Suunnitteletpa sitten kertaluonteista elokuvanäytöstä tai hyväntekeväisyys tapahtumaa, jossa on tuhansia osallistujia. Tarjoamme runsaasti ominaisuuksia, jotka tekevät tapahtumastasi menestyksen.

  • Toistuvat tapahtumat: Luo tapahtumien sarja vain hiiren napsautuksella.
  • Varattu istuinpaikka: Luo istumissuunnitelma ja määritä paikan numerot lippuihin.
  • Varauskysymykset: Kerää lisätietoa lippujen ostajilta.
  • Räätälöi lippusi
  • Määritä räätälöidyt alennukset ja tarjoukset
  • Ota jonotuslista käyttöön, jos tapahtuma on loppuunmyyty
  • ...ja paljon enemmän
Katso täydellinen luettelo ominaisuuksista

Käsittelemme maksut

Sinun ei tarvitse luoda yritystiliä tai huolehtia maksujen käsittelystä. Huolehdimme maksujen käsittelystä ja tarjoamme suosituimmat maksutavat: Kaikki tärkeimmät luottokortit, paikalliset mobiilimaksut ja PayPal.

Lisätietoja käytettävissä olevista maksutavoista

Hallitse tapahtumia missä ja milloin vain

Hyödynnä Billetton ominaisuuksia mobiilissa. Voit muun muassa tarkastaa, miten myyntisi toimii ja skannata lippuja ovelta. Lataa sovelluksemme iOS- tai Android-käyttöjärjestelmille ja voit seurata livenä-tapahtumiasi.

Tapahtumatiedot käden ulottuvilla

Tapahtuman hallintapaneeli alkaa näyttämään tärkeimmät tiedot heti, kun myyt ensimmäisen lipun. Seuraa lipunmyyntiäsi myynnin yleiskatsauksesta, lataa yksityiskohtainen myyntiraportti, tai tutustu yleisön tietoihin saadaksesi lisätietoa osallistujista. Haluatko lisää tietoja? Voit aina liittää oman Facebook Pixel- tai Google Analytics -tilisi.

Erinomainen asiakaspalvelu

Olemme ylpeitä asiakaspalveluumme. Tutustu yksityiskohtaisilla vastauksilla varustettuihin artikkeleihin Billettolle esitetyistä yleisimmistä kysymyksistä. Tarvitsetko apua Billetton kanssa tapahtumaasi varten? Apu on lähellä, laita meille vain sähköpostia.