hero-image

Tee tapahtumalippuja.
Myy verkossa tai tulosta.

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Lipunmyynti

Online-lippujen luoja tapahtumiasi varten

Tarvitseeko sinun luoda lippu tapahtumaan? Haluatko tehdä erilaisia lipputyyppejä? Kokeile Billettoa. Voit lisätä minkä tahansa tyyppisiä lippuja ja myydä lippuja verkossa tai saada lippuja tulostusta varten.

Lippujärjestelmämme avulla voit tehdä vieraille erilaisia tapahtumalippuja: Luo ilmaisia lippuja, maksullisia lippuja, kuponkeja ja paljon muuta. Mainosta tapahtumasi sivua myydäksesi lippuja verkossa tai luomalla lippuja tulostusta varten. Se on sinun valintasi.

Kun tapahtuma on luotu, lippujen luominen vaatii vain muutaman napautuksen. Määritä tarvitsemasi tulostettavien lippujen määrä ja tyyppi ja kerro meille, mihin sähköpostiviesteihin ne lähetetään. Saat tulostettavan PDF-lipun postilaatikkosi muutamassa minuutissa. Nämä tulostettavat liput tulevat yksilöllisen tunnuksen, viivakoodin ja QR-koodin kanssa, joten liput on helppo skannata ja vieraasi tunnistaa.

Billetto on erinomainen vaihtoehto omien lippujen suunnitteluun. Huolehdimme lippujen luomisesta, joten voit keskittyä tapahtuman onnistumiseen.

Myy lippusi

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.