Rekisteröi tapahtumavieraat Facebookin avulla. Helppoa, nopeaa ja ilmaista.

hero bg

MIKSI VALITA BILLETTO?

Yksinkertainen tapa parantaa tapahtuman suorituskykyä.

family
EI ETUKÄTEISMAKSUJA

Et koskaan maksa senttiäkään omasta taskusta. Perimme vain pienen osan kun myyt lipun.

communication
PIENI MAKSU

Päätät itse kuka maksaa: Sinä tai vieraasi. Ilmaiset tapahtumat ovat juurikin sitä - ilmaisia! Emme peri niistä mitään maksuja.

management
YKSINKERTAISET MAKSUT

After your event ends, we’ll process the ticket revenue in 3-5 days and send it to your bank account.

Tapahtumarekisteröinti Facebookissa.

Jos järjestät tapahtumaa ja haluat myydä lippuja Facebookin välityksellä, olet oikeassa paikassa. Billetton avulla luot tapahtuman muutamassa minuutissa ja pääset heti käsiksi vieraiden rekisteröintiin sekä lipunmyyntiin Facebookin avullla. Sovelluksien asentamista tai tietokonetaikuutta ei tarvita. Voit liittää tapahtumasivun URL:n Facebookiin parilla klikkauksella.


Jos luot Facebook-tapahtuman yksityiskäyttäjänä, voit vain lisätä Billetto-tapahtumasivusi URL:n Facebook-tapahtuman kuvauskenttään. Mikäli Facebook-tapahtumaa ei ole, voit jakaa Billetto-tapahtumasivun yhdellä klikkauksella omalla aikajanallasi. Kuinka toimitkin, varmistamme, että Facebook-lipunmyynti käy helposti.


Jos hallinnoit Facebookissa yrityssivua, voit käyttää “Ticket URL” -vaihtoehtoa tapahtumaa luodessasi näin. Leikkaa ja liitä vain Billetto-tapahtumasivusi URL ja aktivoi näin “Get Tickets” -nappi. Siinä se. Facebook-tapahtumarekisteröintisi on nyt käynnissä.


Mikä parasta, Billetton käyttöönotto ei maksa sinulle mitään. Aloita Facebook-osallistujarekisteröinti ilmaiseksi ja käden käänteessä.

Annamme sinulle työkaluja...

Määritä tapahtumasivu käyttämällä yksinkertaista point-and-click-prosessia. Jos osaat tehdä tapahtuman Facebookissa, voit tehdä sen Billettolla. Lupaamme.

Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median parilla napautuksella. Lisää tapahtuma helposti omalle sivustollesi muokattavalla widgetillä.

Kontrolloi jokaista tapahtuman aspektia varauksen kysymyksistä vieraslistoihin ja istumapaikkojen sijainteihin.

Myy lippuja, hyväksy lahjoituksia, tarjoa kuponkeja ja tavaroita. Ostajat voivat nopeasti maksaa valitsemallaan luottokortilla.

Hanki syvällisiä ja toimivia oivalluksia. Katso, miten lipunmyyntisi pärjää. Opi, mitkä kampanjat ja kanavat tuottavat eniten tuloja.

Älä anna vieraidesi odottaa. Päästä ne nopeasti sisään käyttämällä omistautunutta lippujen skannaajaa. Tarvitsetko fyysisen vierasluettelon? Lataa se yhdellä napsautuksella.See all features

Miten se toimii

Ensimmäinen tapahtuma Billettolla kolmessa vaiheessa

1. Aloita myynti

Luo tapahtuma käyttämällä yksinkertaista lomaketta ja lisää lippuja tapahtumaan. Mukauta asetukset toimiakseen tapahtumasi tyypin kanssa.

2. Levitä sanaa

Mainosta sivusi myymään lippuja verkossa ja rekisteröi vieraita. Noudata Billetto-ohjetta tapahtuman tehokkaaseen mainostamiseen.

3. Saa rahat

Saat lipputulot pankkitilillesi. Lisää vain pankkitilisi tiedot niin käsittelemme tapahtuman tulot.

team-image
   

Pricing

Valitse paketti mikä sopii sinulle parhaiten

pattern

Valmis antamaan sille mahdollisuus? Se on ilmainen.